Lokalt skole stævne i roning i Aarhus AFLYST

Mandag d. 15. maj kl. 9.00-14.00
Rundhøjhallen,
8270 Højbjerg

Aarhus’ Stærkeste Klasse er en konkurrence i romaskiner for 6. og 7. årgang, hvor klassen udfordres på samarbejde, styrke og hvem der er bedst til at disponere kræfterne.

Distancen er 4.000m og alle i klassen skal ro mindst én gang.
Klasserne ror mod hinanden, og løbet kan følges på storskærm.

23.4.2017:
Lokalstævnet 15. maj 2017 er aflyst grundet for få tilmeldinger.
De skoler/klasser der er tilmeldt, tilbydes at  kunne gennemføre individuelle konkurrencer, med mulighed for at kvalificere sig til finalen ved Skole OL, juni måned 2017.
De indnividuelle konkurrencer kan gennemføres enten på den enkelte skole, eller i Aarhus Roklub.
Der vil være frivillige medlemmer fra Aarhus Roklub ved disse individuelle arrangementer.

De tilmeldte klasser er orienteret om aflysning og givet tilbud om individuelle konkurrencer.

Deltag!
Tilmelding senest fredag d. 28. april på www.roning.dk/ungdom - Lokale Skole OL ro-stævner.
Max 20 klasser kan deltage. Pladserne fordeles efter først til mølle.

Læs mere på
www.roning.dk/ungdom  og Facebook – ”RoBattle – flere unge i dansk roning”.

Spørgsmål?
Kontakt Ronja Egsmose fra DFfR på roe@roning.dk
eller Niels Iversen fra Aarhus Roklub n.c.iversen@stofanet.dk  / tlf. +45 29828120

23.4.17-ni