Roning 60+ herrer - ”Morgenroerne”.

60+ medlemmer er velkomne til at deltage i alle aktiviteter i Aarhus Roklub.
Men vil du gerne ro med mænd på samme alder, og er du måske efterlønner eller pensionist, så har klubben en medlemsgruppe, der kalder sig ”morgenroere”.

Det er en flok friske, primært ældre herrer, som mødes alle hverdage og tager en rotur ud fra Aarhus Roklub i Lystbådehavnen.

”Morgenroerne” mødes kl. 06.50, hvor der sættes hold.
Bådtyperne udvælges, så de passer med de fremmødte, som udgangspunkt 2- eller 4-åreres inrigger både, og i visse tilfælde singlesculler når der er roere som har sculler roret. Efter klargøring af bådene går turen fra Aarhus Roklub i Lystbådehavnen til Bellevue og retur, en tur på ca. 7 km.
Morgenroerne er tilbage ved roklubben, og afslutter dagens rotur i tidsrummet 08:15 og 08:30.

Rotider Alle hverdage kl. 06.50
Distance 7 km.

Søren Nielsen Bjerg soeren.nielsen.bjerg@gmail.com

Efter roning om fredagen indtages en kop øl i klublokalet og samtidig bliver verdenssituationen klaret.
Ud over de daglige ture arrangeres 1-dags ture til andre roklubber f. eks. Silkeborg Roklub, hvor der lejes både til lejligheden.

Gruppen arrangerer også langtur af flere dages varighed ca. en gang om året.

Der tilbydes instruktion af nye 60+ medlemmer ved ”morgenroerne”.
Der er i gruppen flere uddannede instruktører, der varetager opgaven med at tage imod, og gennemføre instruktion af nye.
Nye 60+ medlemmer, der skal have instruktion, er også meget velkommen til at skrive til klubbens instruktionschef instruktion(a)aarhsuroklub.dk

Nye ansigter er meget velkomne, kontakt Søren Nielsen Bjerg.

9.3.17-ni