Ungdomsroning (Ungdom/junior 10-18 år, og Senior B+ 19-25 år)

Sæson: 2017

Et tilbud til alle piger og drenge fra 10-18 år (junior) og 19-25 år (senior B+).

Ungdomsafdelingen lægger vægt på det sportslige, men vi skal samtidig have det sjovt.

I vintersæsonen foregår det indendørs i et "ergometer" (romaskine), og vi laver stabilitetstræning og boldspil.

Udenfor i sommersæsonen (påske <-> efterårsferie). Her er vi primært (hvis vejret tillader det) på vandet, så husk altid at medbringe tøj til vejret, og et ekstra sæt tøj (hvis nu båden ikke vil som du vil)

Hele året er der fyldt med regattaer, som vi deltager i. Konkurrence er en vigtig del af roning, også som ungdom (eller URO'er) er det en del af klubben.

Vi deltager typisk i 2-3 inddørs stævner og 3-4 udendørs stævner, hvor det forventes at du deltager.

Ungdomsmedlemmer vil altid være under opsyn af en voksen, imens de opholder sig i klubben.

Træningstider - vinter

Der er fast træning 3 gange om ugen mandag, torsdag og lørdag.
• Mandag kl. 16.30 - 19.00 (Ergometer + stabilitet - Rostadion Brabrand)
• Torsdag kl. 17.00 - 18.00 (Boldspil / Circletræning - Engdalsskolen)
• Lørdag kl. 10.00 - 12.00 (Ergometer + stabilitet - Rostadion Brabrand)
Specielt Lørdag er der ekstra fokus på teknik, da vi i URO afdelingen bliver suppleret med trænere fra RCA (elite gruppen).

Træningstider – sommer 2017

Der er fast træning 3 gange om ugen mandag, onsdag og lørdag.

Mandage kl. 17.00-19.00
• Torsdage kl. 17:00-19.00
• Lørdage kl. 10.00-12.00
Specielt lørdag er der ekstra fokus på teknik, da vi i URO afdelingen bliver suppleret med trænere fra RCA (elite gruppen).

Ifølge konkrete aftaler mellem AR URO-afdelingen, forældre, URO-medlemmer og trænerne ved RCA, er der mulighed for URO-træning onsdage kl. 17:30, hvor trænerne ved RCA også har fokus på AR URO-medlemmer, der ønsker struktureret træning.

Der er tilknyttet et antal voksne og unge trænere/ledere. Trænerne/lederne har ansvaret for afvikling af de enkelte aktiviteter.

Nye medlemmer:
Nye medlemmer kan kontakte klubbens fungerende ungdomsleder Laurids Larsen,