Indvielse af Sejlsportscenter

15. maj 2018 06:48 , af Flemming Niebuhr

Vi har modtaget nedenstående invitation til indvielse af det nye sejlsportscenter

Kære alle
I  - og jeres medlemmer - er hermed inviteret til at være med til den officielle åbning af Aarhus Internationale Sejlsportscenter tirsdag, den 23. maj fra kl. 10.30
Der har været mange milepæle i nedtællingen frem mod VM...
Onsdag d. 23. maj runder vi endnu en, når det nye Internationale sejlsportscenter åbner på Aarhus Ø. HKH Kronprins Frederik, som selv er en ivrig sejler, er med til åbningen sammen med Kronprincesse Mary. Derudover får vi selskab af sejlere, mediefolk fra nær og fjern – og du er hermed også inviteret.
Midt i april 2018 stod det splinternye Internationale Sejlsportscenter klar på Aarhus Ø. Det er tegnet af arkitektfirmaet, Entasis og ligger på en af de smukkeste pletter i hele Aarhus med udsigt til både hav, by og skov. De nye faciliteter er topmoderne og kommer til at spille en central rolle – både under VM og efter, hvor de er med til at fastholde og endda udbygge Aarhus’ position som en af de helt store sejlsportsbyer i verden. 
Centeret er allerede fuld af liv og aktivitet, som styrker bredden i sporten og giver et markant løft til dansk ungdoms-, talent- og elitesport – ikke kun i Aarhus, men i hele Danmark. Inde bag de flotte glaspartier holder sejlsportscentrets medarbejdere til. De har fået selskab af Dansk Sejlunions landshold, Aarhus Sejlklubs ungdoms- og jolleafdeling, Den Blå Skole og en række andre aktører, der hver gør sit til at fylde de 3.000 kvadratmeter med sejlsport. 
Huset rummer alt fra kontorafdelinger, værksted, klub og mødelokaler til loungeområde, overnatningsmuligheder, fitnessrum og meget mere. Det betyder også, at de nye lokaler er et oplagt sted at afholde stævner, træningslejre, møder og, på sigt, mange flere store internationale sejlsportsevents.
Under VM bliver sejlsportscenteret samlingspunkt for en lang række aktiviteter. I stueplan finder man den såkaldte Sailors Lounge, hvor alle professionelle sejlere kan slappe af og hygge sig, når de ikke konkurrerer på vandet. Stueetagen er også hjemsted for det officielle pressecenter, hvor pressefolk fra hele verden vil have base og rapportere fra den store begivenhed. Centerets første sal byder på en række arrangementer for eventens sponsorer og andre særligt inviterede gæster.
Alle er velkomne til den officielle indvielse, som finder sted onsdag d. 23. maj fra kl. 10.30.
Du kan finde mere information om Aarhus Internationale sejlsportscenter på Sailing Aarhus' hjemmeside: sailing-aarhus.dk/sejlsportscenter. Du kan også følge med løbende på deres facebook-side: facebook.com/sejlsportscentret
Vi glæder os meget til at vise de nye rammer for sejlsporten frem. 
Venlig hilsen
Cathrine Bianca Christensen