Indmeldelse og kontingent

I forbindlese med indmeldelsen i Aarhus Roklub skal du opgive dine dankort oplysninger for senere kontingentoprkrævning. Har du ikke et Dankort skal du bruge en af de to alternative indmeldelsesblanketter.

Standard Indmeldelsesblanket - tryk her

Alternative indmeldelsesblanketter:

Indmeldelse-junior-medlem---bankoverfoersel

Indmeldelse-senior-medlem---bankoverfoersel

Kontingent

Her finder du information om de mest gængse medlemskaber samt de særlige regler, der gælder for nye roere.

Hvis du vil vide mere om samtlige medlemskaber, kontingentsatser etc., kan du skrive til kontakt@aarhusroklub.dk

• Ungdomsroer: 1.100 kr. pr. år
  • Seniorroer: 2.200 kr. pr. år
  • Nedsat kontingent: 1.650 kr. pr. år (kan bl.a. søges af studerende samt hhv. enlige og samboende med hjemmeboende børn under 12 år)
  • Pensionister (65+): 1.650 kr. pr. år

Kontingent for nye roere

Nye roere i Aarhus Roklub har ret til tre prøveture, inden der betales kontingent. Du vil derfor først blive opkrævet kontingent, efter du har været aktiv i klubben tre gange.

Nye seniorroere betaler 1.650 kr. for den første sæson. Hvis man starter i vintersæsonen (1.10-28.2), får man vintersæsonen med gratis.

Nye juniorroere betaler 825 kr. for den første sæson. Hvis man starter i vintersæsonen (1.10-28.2), får man vintersæsonen med gratis.

Overflyttere fra andre roklubber (uden behov for instruktion):

• Ved indmeldelse 1.10-30.6 betales 1.200 kr., som dækker kontingentet hele sæsonen (første vintersæson gratis)
  • Ved indmeldelse fra 01.07-30.9 betales 500 kr., som dækker perioden frem til næste ordinære kontingentopkrævning 1. marts.

Kontakt@aarhusroklub.dk for yderligere informationer.

1.5.18-ni