Hvorfor vælge Aarhus Roklub

Når man ruller porten op i bådhallen ved Aarhus Lystbådehavn, begynder magien.

Det magiske ved at lade mobiltelefonen blive på kajen sammen med opgaver og pligter og bare glide ud på Aarhusbugtens smukkeste farvand. Det magiske ved at være stille og blot lytte til åretagenes monotone plasken gennem vandet. Eller ved at grine, snakke og pjatte, alt efter hvad dagsformen er til.

Det er magien ved hårdt arbejde i kaproningen. Og ved at være fælles om at være forskellige, men kunne samles om glæden ved at ro, være ude i naturen – og have det sjovt.

Noget for alle

Roning er kort sagt noget for alle, uanset alder, erfaring og ambitionsniveau.

Vi har medlemmer fra 10 til 80 år, der hver især finder deres egen måde at være medlem på. Der er både noget for de ambitiøse, de målrettede og de afslappede. Roning kan tage lang tid, men mindre kan også gøre det, og udover de obligatoriske vabler, er rosporten kendt for stort set ikke at give skader og overbelastning – men tværtimod effektiv motion, fordi man bruger alle de store muskelgrupper på én gang.

Roning er god motion, frisk luft, sol, vind, fester, langture, kaproning, motionsture, vedligeholdelse af både, naturoplevelser og socialt fællesskab, der dyrkes i det omfang, man har tid og lyst til.

Både for alle

Aarhus Roklub tilbyder roning i inriggerbåde og coastalbåde fra Søsporten i Aarhus Lystbådehavn og i outriggede både fra Aarhus Roklub Rostadion på Brabrand Sø, hvor både ungdomsroerne og elitetræningscenteret (RCA) også har hjemme.

Aktiviteter året rundt

I Aarhus Roklub har vi en bred vifte af muligheder inden for roningen – både sommer og vinter, udendørs og indendørs.

Der er ungdomsroning, seniorroning, motionstræning, kaproning, langture, svømning og træning i ro-ergometre.

Samtidig er der masser af sociale aktiviteter som kaningrill, Sankt Hans-fest og julefrokost, så der er både mulighed for at holde sig i form året rundt og have det sjovt samtidig.

Attraktiv beliggenhed

Aarhus Roklub – Aarhus Lystbådehavn ligger midt i Aarhus C med let adgang og kort afstand for mange. Letbanen kommer til at stoppe lige ved klubbens hoveddør, ligesom flere busforbindelser har stoppesteder omkring klubben.

Aarhus Roklub – Brabrand Rostadion ligger på nordsiden af Brabrand Sø ved Gl. Brabrand

Kontakt@aarhusroklub.dk for yderligere informationer.

27.4.18-ni