Bliv medlem

Hvorfor blive medlem af Aarhus Roklub?

I Aarhus Roklub har vi en bred vifte af muligheder inden for roningen - både sommer og vinter, uden- og indendørs. Samtidig er der masser af sociale aktiviteter, så du kommer aldrig til at kede dig.

Roklubben tilbyder aktiviteter for medlemmer i alderen 10 og op omkring 90 år!
Roning er en sund sport, hvor alle kan deltage. Du får lov at bruge alle kroppens store muskelgrupper (ben, arme, mave og ryg) og så får du samtidig masser af frisk luft.
Udover de næsten obligatoriske vabler, så er roning kendt for stort set, ikke at give skader og overbelastning. 


Aarhus Roklub – Søsporten Lystbådehavnen ligger geografisk ”midt i Aarhus C”, hvilket bevirker, at mange borgere i Aarhus har meget kort afstand, og let adgang til klubben.
Letbanen kommer til at stoppe lige ved klubbens hoveddør, ligesom flere busforbindelser har stoppesteder lige ved og omkring klubben.

Aarhus Roklub - Brabrand Rostadion, ligger geografisk placeret på nordsiden af Brabrand Sø ved Gl. Brabrand, nem adgang med offentlig transport eller med eget transportmiddel.

Rosport kan tage tid, men mindre kan gøre det, f.eks. ved rosportens tilbud, struktureret ro træning – træning i robåd på vandet eller i roergometer indendørs.
Ligeledes kan vi anbefale deltagelse i klubbens indendørstilbud rospinning.

Vi satser på at gøre instruktionsforløbet kort, præcist og målrettet, med det sigte at minimere tidsforbruget, og samtidig højne kvaliteten.
Er man aktiv i rosporten i Aarhus Roklub, får man den investerede tid mange gange igen i form af god motion, gode oplevelser og godt kammeratskab.

Vil du vide mere om hvordan du bliver medlem af Aarhus Roklub, så læs videre på denne side.
Har du lyst til at læse mere om hvilke aktiviteter der er i klubben, se under aktiviteter - eller klik ind i topmenuen, Aktiviteter AR - Søsporten eller  Aktiviteter Brabrand Sø.

Kom i gang i foråret…
Aarhus Roklub optager medlemmer i alderen fra 10 år -??
Når du starter i foråret, vil du komme under struktureret og fastlagt instruktion i klubbens både på vandet, for at lære at bruge din krop og klubbens materiel rigtigt. Instruktionen finder sted efter aftale med instruktionschefen, ungdomslederen og klubbens instruktører.

Kom i gang i efteråret og vinterperiode…
Aarhus Roklub optager også nye medlemmer i efteråret og vinterperioden, dette sker løbende og uden faste instruktionshold.
Instruktion vil foregå i klubbens indendørs romaskiner.
Disse medlemmer får så mulighed for at benytte klubbens mange tilbud i løbet af vinteren, hvor vi især anbefaler træning i romaskiner.
Ved at vise et engagement i løbet af vinteren, er man sikret en plads ved instruktionen næste forår, dette selvfølgelig foran køen af mange interesserede.

Hvordan kommer du i gang i Aarhus Roklub?
Er du mellem 10 og 18 år (25 år) gammel er det klubbens ungdomsleder, Laurids Larsen ungdomsleder(a)aarhusroklub.dk som du skal have fat i.
Hvis du er over 18 år (25 år) gammel, skal du skrive til instruktion(a)aarhusroklub.dk

Indmeldelse i Aarhus Roklub og registrering af nye medlemmer ved opstart af aktivitet.
Inden du begynder første gang aktivitet i Aarhus Roklub, skal du registreres i klubbens administrationssystem Rokort.dk/memberlink.
Du skal på klubbens hjemmeside aarhusroklub.dk/Bliv medlem/Meld dig ind her, udfylde og afsende den elektroniske indmeldelsesblanket.

Du har retten til 3 gange ”prøveture”, og ønsker du at fortsætte aktivitet 4. gang og så videre, bliver du registreret som medlem af klubben, og får bla. tilsendt information om kontingentbetaling, dine muligheder på Rokort.dk osv.

Krav

Af sikkerhedsmæssige grunde kræver klubben, at du kan svømme mindst 300 meter uden hvil, at du kan bjerge dig selv i vandet, og føle dig tryg i og på vandet.
Svømmeprøve skal aflægges hvert år.


Aarhus Roklub er en idrætsforening som drives af medlemmernes frivillige arbejdskraft og derfor kræver det at medlemmerne viser et engagement og yder en indsats for klublivet. Klublivet er både roningen og det sociale samvær i klubben før og efter roningen.

Klubben har et ansvar for at tage initiativ, og idet klubben er medlemmerne, har det enkelte medlem også et individuelt ansvar for at tage initiativ.
Som nyt medlem i Aarhus Roklub er det bare med at kaste sig ud i en eller flere af de mange aktiviteter klubben tilbyder og selv være med til at sætte præg på klublivet.



22.02.18-ni