Hvorfor vælge Aarhus Roklub

Ro motion, er go’ motion!

Dyrk motion i naturen – Roning træner hele kroppen og kan tilpasses dine behov, så du får mest muligt ud af træningen. Uanset om dit mål er en plads i guldfireren, at få motion i hverdagen eller opdage glæden ved fællesskabet, så har vi det i Aarhus Roklub.

Vi tilbyder roning året rundt, både ude og inde, i stort set alle bådtyper, et stærkt fællesskab og et væld af arrangementer i og udenfor klubben.

I Aarhus Roklub ror vi både på Aarhus Bugten og Brabrand Søen.

På Nordhavnen finder du Søsporten, herfra ror vi ud på Aarhus Bugten i inrigger- og coastalbåde. Inriggerbåde er bygget af træ eller glasfiber, de er brede og stabile, man ror med én åre, der er plads til 2 eller 4 roere og 1 styrmand, undervejs bytter man plads.

Inriggerbåde er gode til al slags roning, kaproning, motionsroning, til søndagsture og ferieture. Coastalbåde er bygget i glasfiber, man ror med 2 årer, de er fulde af fart og klarer sig godt i bølger. I Aarhus Roklub har vi 3 typer af coastalbåde; single hvor du ror alene, med plads til 2 roere og med plads til 4 roere + 1 styrmand.

Brabrand Rostadion finder du ved Brabrand Søen, her ror vi på en 2000 m lang afmærket bane i outriggerbåde. Outriggerbåde er dem du kender fra OL, lette, slanke og lange, med masser af fart. I Aarhus Roklub har vi både med plads fra alt til 1-8 roere, så mulighederne er mange.

Det er også her du finder vores ungdomsafdeling, for dig der er mellem 10 og 18 år.

Det er nemt at komme i gang!

Vi optager medlemmer hele året og som ny har du ret til 3 GRATIS prøve-gange. Du skal gennemgå et instruktionsforløb i robåd, der tager ca. 3 uger og foregår i forår og sommermånederne. Om vinteren ror vi i ergometer (romaskine) for at holde formen ved lige, en sjov og effektiv træning.

Bliv medlem nu, tryk her

Har du spørgsmål, så skriv til kontakt(a)aarhusroklub.dk

Attraktiv beliggenhed

Aarhus Roklub – Aarhus Lystbådehavn ligger midt i Aarhus C med let adgang og kort afstand for mange. Letbanen stopper lige ved klubbens hoveddør (Østbanetorvet), ligesom flere busforbindelser har stoppesteder omkring klubben.

Aarhus Roklub – Brabrand Rostadion ligger på nordsiden af Brabrand Sø ved Gl. Brabrand

0320 am