Forsidetest rs2

BRABRAND ROSTADION

AARHUS ROKLUB

KAPRONING

I Aarhus Roklub er det muligt at udøve kaproning til landsholdsniveau afhængig af egen træningsindsats og talent.

Kaproning forudsætter daglig træning med 7-10 træningspas om ugen. Kan du yde det nødvendige tildeles du en fast båd og træner. De bedste kaproere kan optages i Kraftcenter Aarhus, der er en fælles træningsoverbygning for de mest lovende østjyske kaproere.

Træningen i Aarhus Roklub styres af kaproningschefen i samarbejde med trænerstaben i Kraftcenter Aarhus. Kraftcenter Aarhus modtager støtte fra Team Danmark.

Tag kontakt til Kaproningschefen hvis du ønsker at komme i gang eller hvis du allerede er kaproer og flyttet hertil.

UNGDOMSRONING

Ungdomsroning i Aarhus Roklub er for alle i alderen 12 - 18 år.

Vi træner i alle de bådtyper vi har til rådighed fra single sculler til dobbeltfire, måske otter når lejligheden byder sig.

Vi tilbyder et godt socialt miljo og kompetanceudvikling.

Når først du har lært at ro er der mulighed for at dygtiggøre sig og få mulighed for at træne udenfor ungdomsafdelingens faste træningstider

Vi ror hver mandag og torsdag

GENERELT

SIKKERHED - ÅRETS GANG - KONTINGENT - INDMELDELSE

SIKKERHED

Da roning er en vandsport lægger vi ekstrem stor vægt i sikkerheden for vores roere. I Aarhus Roklub vil der altid være en klubejet redningsvest, som man kan bruge når man ror. Ror man på Aarhus Bugten, skal der altid medbringes redningsveste til hele mandskabet på alle ture.
For at blive medlem af Aarhus Roklub skal du erklære at du kan svømme mindst 300m. I den førstkomne vintersæson skal du bestå vores svømmeprøve som består af 300m svømning, at tage redningsvest på i vandet og at svømme 50m mellem åre. Denne prøve skal beståes hvert år.
Hvis ikke du kan ro i forvejen skal du igennem et instruktionsforløb, typisk 8-10 roture. Herefter er der mulighed for at få styrmandsret, så man selv kan have ansvaret for en rotur.

Årets gang

Roning er opdelt i 2 sæsoner, en sommersæson hvor stort set al aktivitet foregår på vandet og en vintersæson hvor vi hovedsagelig ror i romaskiner. Roere med en hvis erfarring kan opnå vinterroret.

Kontinget og indmeldelse

Du finder oplysninger om kontingent og indmeldelse via dette link