Sådan kommer du i gang

Vi optager medlemmer hele året. De fleste starter i foråret, hvor vejret begynder at kalde os ud af vores vinterhi. 

Når du starter i sommersæsonen (i sommertidsperioden), starter du med instruktion på vandet. Et instruktionsforløb består af ca. 7-8 gange på vandet og et kort sikkerhedskursus, som tages online når det passer dig. I forårssæsonen 2023 forsøger vi at instruerer nye roere på nogle faste hold (roskoler), hvor instruktionen også er fordelt på forskellige bådtyper, så som inriggerbåde, coastalbåde og outriggerbåde.

Starter du i vintersæsonen (i vintertidsperioden) indtil udgangen af marts/staten af april måned, vil du lære at ro i romaskine indendørs. Her er fokus på teknik, få pulsen op og have det sjovt, i et godt og trtygt træningsmiljø.
Når du kommer til sommersæsonen, foregår instruktionen ligesom for dem der starter i foråret, men du vil have nogle fordele ved at have fået instruktion i romaskinen, og så står du selvfølgelig forrest i køen, for at blive instrueret i robåde på vandet!

Roklubbens vintersæson er godt i gang, - dette med aktiviteter som indendørs ro træning i romaskine, svømning og sociale aktiviteter!

Vi optager medlemmer løbende, også i vintersæsonen, hvor du får instruktion i brug af romaskinen, og kan deltage i vinterens forskellige former for romaskine træning og øvrige klubliv, så du er velkommen til at skrive til Kontakt@aarhusroklub.dk, hvis du har konkrete spørgsmål ifm. evt opstart som roer/nyt medlem i Aarhus Roklub!

Som noget nyt i Aarhus Roklub tilbyder vi nu fra starten af februar 2024 eRoning som en aktivitet, hvor også nye medlemmer er meget velkommen til at deltage!

eRoning er til dig der gerne vil træne styrke og kondition i fællesskab med andre. Alle kan være med uanset alder og kondition. Træning foregår indendørs i romaskiner!

Vi har en videoinstruktør, der guider os igennem sjov motiverende træning. Vi går ikke op hvor meget du trykker, men hvordan du trykker, og vi hjælper løbende med korrekt roteknik, så du undgår skader.

Der er altid en klubtræner/instruktør fysisk til stede ved kluborganiseret eRoning i Aarhus Roklub!


13.2.2024ni