Sådan kommer du i gang

Vi optager medlemmer hele året. De fleste starter i foråret, hvor vejret er begyndt at kalde os ud af vores vinterhi. 

Når du starter i sommersæsonen (i sommertidsperioden), starter du med instruktion på vandet. Et instruktionsforløb består af ca. 5 gange på vandet og et kort sikkerhedskursus, som tages online når det passer dig. Instruktionens tidspunkterne aftales med den instruktør, som du bliver tildelt. Vi instruere i små hold, hvor du fast har 2 instruktører tilknyttet. 

Starter du i vintersæsonen (i vintertidsperioden), vil du lære at ro i ergometer. Her er fokus på teknik, få pulsen op og have det sjovt. Når du kommer til sommersæsonen, foregår instruktionen ligesom for dem der starter i foråret. 

 

Informationsmøder 2023

Der vil ikke være flere informationsmøder i 2022 - vi forventer at afholde informationsmøder igen fra marts 2023.

 

Der mulighed for at prøve en tur på vandet i en af voes både (ønsker du en tur på vandet, så mød op i sportstøj, men gerne varmt).

NB! Infomøderne er på vores midlertidige adresse: Det Internationale Sejlsportcenter, Esther Aggebos Gade 80A, på Aarhus Ø, vi mødes ved hovedindgangen. Arrangementet foregår udendørs, tag tøj på efter vejret.

Kom og hør hvad Aarhus Roklub kan tilbyde. Aarhus Roklub er en klub for alle som gerne vil have store naturoplevelser, motion og socialt samvær.

Alle er velkomne uanset alder, erfaring og ambitionsniveau.

På møderne orienteres om:

  • Aarhus Roklub
  • Hvad vil det sige at ro?
  • Hvad kræves der af medlemmerne?
  • Instruktionsforløb
  • Kontingent mv. 

Tilmelding er ikke nødvendigt!

 

Der kommer løbende nye datoer, hold øje med siden og vores Facebookgruppe. 


Kontakt@aarhusroklub.dk  for yderligere informationer.