Aarhus Roklub, klub tur til Thorsminde Coastal Roklub - Havet og Fjordens Hus i Thorsminde.

1. april 2020 20:12 , af Niels Iversen

Fra fredag den 28. - søndag den 30. august 2020

Thorsminde Coastal Roklub (TCR) - www.thorsminderoning.dk/, er en nyere coastal roklub (fra 2015), den eneste af denne type i DK!
TCR råder over 4 coastalbåde, men vi medbringer også selv nogle AR coastalbåde, dette alt efter antal deltagere på turen.


Deltagere ved denne klub tur skal have kendskab til coastalroning, og alle skal have deltagelsen godkendt som ”langtur” af AR bestyrelse.
Niveauet for roningen ved denne klubtur er yderst bredt planlagt. Der er muligheder for ALLE, roningen tilpasses alt efter den enkeltes niveau og ønsker!

   

I Thorsminde får du mulighed for at opleve:

- en weekend med coastalroning på Vesterhavet og eller på Nissum Fjord. Uanset vejeret - er der garanti for at komme på vandet - enten på havet og eller på fjorden…
- en weekend i Thorsminde, men masser af Vesterhavs natur, for ikke at glemme Thorsminde by og havn, måske besøge Strandingsmuseum St. George osv…
- en weekend med masser af coastal roning og godt socialt samvær med gode rokammerater www.thorsmindeby.dk/ Vi booker Havet og Fjordens Hus i Thorsminde til indkvartering. Her er mulighed for ”luksus primitiv overnatning” på vandrehjemsniveau - medbring sovepose. Der er masser af køjesenge, løse madrasser, flere soverum osv. Vi er fælles om indkøb, madlavning og rengøring.

Der findes et stort fælles køkken, stor spisestue, gode hyggelige lokaler til socialt samvær osv…

Ønsker du mere privat indkvartering/overnatning, så medbring dit eget telt, og sæt det op på græsset ved Havet og Fjordens Hus www.visitholstebro.dk/havet-og-fjordens-hus-gdk994210  

Er vejret til det, masser af muligheder for udendørs ophold, grill og 2 stk. vildmarksbade…

Lørdag eftermiddag arrangeres ”Nak og Æd”, hvor alle er med til at finde spiselige produkter i naturen omkring Thorsminde, fælles forberedelse af aftensmaden, og med garanti for et rigtig godt måltid lørdag aften!

  

 

Kort og godt; Der lægges op til en hyggelig social klub-weekend tur, hvor omdrejningspunktet er coastalroning og godt socialt samvær. Fede oplevelser i og omkring Thorsminde, på Nissum Fjord og - hvis vejret er til det, - roning på Vesterhavet.

Vi inviterer medlemmer af TCR og evt. andre roklubber med til denne weekend, så forhåbentlig mulighed for at møde, og ro sammen med lokale, og udefra kommende coastalroere.

Søndag den 30.8.2020 afvikles Fjordens Dag i Thorsminde, https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/nissum-fjord/aktiviteter/  i samarbejde med Naturstafetten  https://friluftsraadet.dk/naturstafetten,
- Thorsminde Coastal Roklub har Åbent Hus, med prøveroning på Nissum Fjord, så der vil være masser af aktivitet ved og på fjorden den dag, hvor det tænkes Aarhus Roklub også vil være med!

Persontransport:
Vi arrangerer fælles persontransport Aarhus til Thorsminde/retur, dette enten fredag sidst på dagen, og eller tidligt lørdag morgen, og retur igen søndag eftermiddag.

Deltagere der lægger bil til transport, bliver afregnet med km. sats, der dækkes ligeligt af alle deltager. Pris pr. deltager meddeles, når antal deltagere og biler kendes!

Forplejning:
Vi handler lokalt i Thorsminde, hvor vi køber mad og drikkevarer.

Tidsplan:
Deltagelse fra fredag: Forventer afgang fra Aarhus fredag ca. kl. 16:30
Deltagelse fra lørdag: Start med morgenmad i Thorsminde kl. 8:00
Vi forventer at afslutte og forlade Thorsminde søndag senest kl. 16:00

Bådtransport Aarhus til Thorsminde/retur er sponsoreret.
Planlæg med at bådtrailer lastes i Aarhus torsdag den 27. august om aftenen, efter AR-deltagelse i ÅWM 2020. Aflæsning af både fra trailer v Søsporten, søndag den 30. august ca. 18:30

Anslået udgift pr. deltager v. 15 deltagere
, for alt og hele arrangementet fredag til søndag i alt kr. 750,00, dette er inkl. mad, indkvartering, DFfR bådleje i Thorsminde og persontransport, men excl. drikkevarer (heraf er mad fredag – søndag 370 kr. og lørdag-søndag er 295 kr. pr. person, og persontransport ved 4 personer i en personbil kr. 160,00 pr. person).

Bindende tilmelding på Rokort.dk senest onsdag den 19. august kl. 18:00
Ved tilmelding;
- noter om du er med fra fredag eller kommer lørdag.
- noter venligst om du kan lægge bil til og antal pladser.

Betaling:
Konkret beløb til betaling meldes ud lige efter tilmeldingsfrist.
Betaling senest onsdag den 26. august 2020, til Niels I, MobilePay 2982 8120
- meddel ”TCR og navn”.

Persontransport i privatbil afregnes direkte med bilens ejer.Turansvarlige:
Hother Hennings - 2161 6767
Niels Iversen - 2982 8120


ni-1.4.2020