Julehilsen

19. december 2019 12:48 , af Formand Aarhus Roklub

Hermed en lille jule og nytårshilsen.

Jeg vil gerne takke for et godt år i roklubben hvor vi formåede at holde aktivitetsniveauet i top selv om det ikke var den samme gode sommer som sidste år.

Er du en af de nye som ikke rigtig kom i gang efter du blev frigivet, så kan du sagtens nå at komme i gang endnu, ikke mindst nu hvor nytårsforsættene står for døren. Du er stadig medlem af roklubben og kan derfor deltage i vores vinteraktiviteter uden begrænsninger. Bare meld dig på et ergometer rohold og deltag på lige fod med alle andre. Du vil altid blive taget godt imod og vist tilrette med teknikken, både den fysiske og mekaniske. Der er også svømning hver mandag og fredag. Se mere på Aarhusroklub.dk og Rokort.dk.

Lige først i det nye år har vi 2 aktiviteter som løber af staben. JM i ergometer lørdag den 4. januar, hvad enten du ønsker og ro eller være hjælper, eller begge dele nu du er der. Der er tilmelding til begge dele på Rokort. JM er et godt arrangement som vi tjener gode penge på, så bak op om arrangementet, pengene går til nyt materiel, så vær med til at bakke op om at vi i roklubben kan få en endnu højere materialestandard end den gode vi har i dag. Vi har en 2åres inrigger på vej og det næste vi skal have er en ny trailer til Kaproningsbåde.

Det næste er hytteturen til Silkeborg i weekenden den 10. til den 12. januar. Programmet står på råhygge og gåtur i skoven omkring Silkeborg. Læs mere på Rokort hvor du også tilmelder dig.

                        

 

Ellers byder vinteren på masser af hyggeligt bådvedligehold som det forventes at alle bakker op omkring. Et af vores store projekter er klargøringen af Eigild som skal slibes helt i bund. Har du et par ledige timer i forbindelse med at du skal ned i klubben alligevel så giv et nap med. Der er mange timers arbejde i båden endnu så den kræver en ekstraordinær indsats udover det almindelige vintervedligehold.

Parkeringstilladelserne for 2020 er kommet og ligger i opholdsstuen i Søsporten og udleveres ved høflig selvbetjening. Tag et P kort og kvitter på listen ved siden af.

 

God jul og godt nytår

Flemming Niebuhr

Formand Aarhus Roklub