Julehilsen

16. december 2018 12:56 , af Formand Aarhus Roklub

Her er lige en lille julehilsen nu hvor julen kommer hastigt nærmere.

Jeg skal først på bestyrelsens vejene takke for den gode generalforsamling vi fik holdt på Brabrand Rostadion og takke de medlemmer der ydede en enestående indsats i forbindelse med både spisning og generalforsamling.

Vi er i bestyrelsen stadig lidt i opstartsfasen. Da jeg har været en uge på Færøerne i starten af december har vi valg at skubbe første bestyrelsesmøde til januar. Det betyder ikke at vi sidder med hænderne i skødet. Vi er pt i gang med at underskrive erklæringer til banken omkring ”lov om hvidvaskning af penge” som skal være i orden inden den nye kasserer kan få adgang til netbanken og dermed for alvor få gang i sin nye post. Ellers så skulle alle andre bestyrelsesposter være byttet så nu både nye og gamle medlemmer er klar til at komme igang.

Det er min helt klare opfattelse at vi er kommet rigtig godt i gang med vintersæsonen og skal hermed opfordre alle der ikke rigtigt er kommet i gang om at få meldt sig til vores vintertræning enten i form af;

Ergometerroning – her er mange og alsidige tilbud så der skulle være noget for enhver

Tryatlon træning – cirkeltræning i vores nye maskiner, kondicykel, ski ergometer og det mere velkendte roergometer.

Svømning – både mandag og fredag

Fællesspisningen – findes også om vinteren

Bådklargøring

Alle de faste tider kan ses på hjemmesidens aktivitetskalender.

Der er kommet nye P tilladelser til Søsportens brugere. De vil blive lagt frem i opholdsstuen fra tirsdag eftermiddag og kan tages ved høflig selvbetjening. Da man skal kvittere personligt for sin P tilladelse kan man derfor i ikke tage med til andre. P tilladelserne vil ligge fremme indtil udgangen af januar hvorefter de uddeles på normal vis ved henvendelse til de på hjemmesiden beskrevne personer.

Husk at det kun er tilladt at parkere på P pladsen langs med barakkerne på Kystpromenaden og P pladsen ved motorbådsklubben. Selv om det er lidt trangt på grund af de grundstødte både, så er det vilkårene når man bor på en havn. Det er derfor ikke tilladt at parkere hverken foran Søsporten eller på de nye afmærkede P båse ved Affald Varme. P båsene bliver i øvrigt fjernet igen da det er nogen Affald Varme fik lavet uden at spørge om lov først, området mellem Søsporten og Affald Varme er udlagt til cykelparkering og altså ikke biler.

Husk at der er gløgg og æbleskiver torsdag den 20 i Søsporten, kom forbi og ønsk god jul – tilmelding på Rokort-

Rigtig god jul og godt nytår

Flemming Niebuhr

Formand, Aarhus Roklub