Turen til Tolo

29. juni 2018 13:55 , af Anette Ida Nyegaard Fredy

Endelig oprandt dagen lørdag den 2. Juni med afgang til Tolo i Grækenland.

    

Turen har været planlagt længe, så forventningerne var store og vi var alle meget spændte på, hvad vi skulle ned til.

 

Det var egentlig min mening, at lave en beretning dag for dag, men oplevelserne var så store, at jeg tror, den bedste måde er, at lade billederne tale for sig selv.

Jeg vil dog ikke undlade, at fortælle, at turen kan stærkt anbefales. Det var en kæmpe oplevelse og alle var flinke og venlige.

  

Antonis, ejeren af hotellet, var så flink og gav os alle de oplysninger, vi skulle bruge.

Det var både med hensyn til udflugter og ikke mindst vejrudsigten og varsel om vind, som kan være lidt drilsk om eftermiddagen.

    

Vi roede fra kl. ca. 7.00-8.00 til 14.00 hver dag, dog var vi ude og se solopgang en af dagene, meget smukt med bjergene i horisonten, så det blev til 2 ture den dag.

 

Vi fik også tid til lidt sightseeing. Tirsdag eftermiddag kørte vi med den  lokale bus  til Naflio, onsdag eftermiddag havde vi lejet en bus, med hjælp af Antonis, så der var vi lidt længere omkring.

Det kan også anbefales, at tag en travetur på bjerget, som ligger lige ved Tolo.

Lørdag, da vi skulle hjem, havde vi lejet bussen til at hente os i god tid, så vi havde tid til at se  Korinther Kanalen. Fantastisk stykke arbejde. Derefter havde vi yderligere tid i Athen, hvor vi bl.a. kunne se Akropolis, inden vi skulle videre til lufthavnen.

 

Tak for en dejlig uge med varme grader, der nogle af dagene kom op på 36 gr.